Hvordan overdrager jeg DNS for et domæne til en anden?

Hvis du ønsker at overdrage DNS for et domæne til en anden bruger på kontrolpanelet, så kan du følge denne anvisning. Samme gælder, hvis du har flere brugere, og ønsker at samle dem til en bruger.

BEMÆRK: Dette ændre IKKE på ejerskabet af et domæne, kun på hvem der styrer DNS'en.

Vi anbefaler i øvrigt kraftigt at du adskiller dit arbejde og dine private domæner, så disse er under separate konti. Vi anbefaler også at du opretter en email adresse til administration af dine arbejdsdomæner, som er en rolle konto, f.eks.: admin@domæne.dk eller domains@domæne.dk eller lign. og du så forwarder denne konto til personerne, som varetager domænerne.

BEMÆRK: Domæner, som ligger under en template, kan IKKE flyttes. De skal først slettes og derefter oprettes på ny på den nye bruger.

For domæner, som IKKE er under en template er følgende gældende:

  1. Start med at udvælg en konto som er din fremtidig primære konto. Nedskriv brugernavnet på denne.
  2. Log på en af de andre konti.
  3. Under DNSPrimær DNS, vælg da Ændre ud foran domænet og klik på Overdrag til anden bruger.
  4. Indskriv navnet på din primære brugerkonto.
  5. Gentag for alle domæner du ønsker at flytte.

Følg ovenstående procedure og flyt domænet til brugernavnet: no-user

Når du flytter domænet til brugeren no-user er domænet stadig aktivt i DNS, men tilhører ikke en aktiv bruger. Registranten af domænet kan henvende sig direkte til os for at få adgang til DNS for domænet, men det vil kræve at vi udfører en manuel ejerverificering.

  • gratisdns/overdragdns.txt
  • Sidst ændret: 2020/02/25 13:07
  • af Anders